Eliza is sinds 2011 advocaat en sinds 2021 senior associate in de praktijkgroep Arbeidsrecht van Nineyards Law. Voor Nineyards Law heeft Eliza ruim acht jaar ervaring en kennis opgedaan bij een full-service middelgroot advocatenkantoor, waarna zij bijna twee jaar bij een boetiek kantoor in Amsterdam heeft gewerkt. Eliza procedeert en adviseert nationale en internationale cliënten over een breed scala aan arbeidsrechtelijke zaken. Ook adviseert zij over de arbeidsrechtelijke aspecten van fusies en overnames en overgang van onderneming. 

Eliza heeft bovendien veel ervaring in individuele en collectieve ontslagkwesties. Dit geldt zowel voor het gewone arbeidsrecht, alsook voor organisaties die in het kader van de Participatiewet onder de werking van de Wet sociale werkvoorziening (WSW) vallen. 

Eliza heeft in 2017 en 2018 de Postacademische Leergang Arbeidsrecht PALA en PALA+ met succes afgerond. Eliza is lid van verschillende verenigingen en clubs, waaronder van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA). 

Naast haar werkzaamheden bij Nineyards Law is Eliza bestuurslid en medeoprichter van de Stichting Sint Grigor Narekatsi in Amsterdam.

Eliza staat met het rechtsgebied arbeidsrecht in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten geregistreerd. Verder staat zij met de volgende subrechtsgebieden geregistreerd: collectief ontslag en internationaal arbeidsrecht.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Door onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom ons kantoor