Kantoor Algemeen

Nineyards Law is in 2015 opgericht door partners van vooraanstaande internationale advocatenkantoren. Het bundelen van de krachten zorgt voor een ruime ervaring en diepgaande kennis waardoor wij van grote toegevoegde waarde zijn voor onze cliënten. Wij richten ons op de dienstverlening aan ondernemingen (profit en non-profit) in vrijwel elke sector, met een bijzondere aandacht voor ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, procesrecht en handelsrecht, waaronder intellectuele eigendom, technologie, en media- en entertainmentrecht.

Ons kantoor kenmerkt zich door het leveren van hoge kwaliteit, tegen eerlijke tarieven én in een informele werksfeer. Korte en transparante lijnen vinden wij belangrijk. We staan altijd open voor een inspirerende nieuwe collega die zowel op juridisch als menselijk vlak een mooie aanvulling is voor ons team. 

Medewerker/ (gevorderde) stagiair Corporate/M&A

In verband met de groei van de Corporate/ M&A praktijk zijn wij op zoek naar een (gevorderde) advocaat- stagiaire of een beginnend medewerker.

Ben jij die gedreven advocaat, die passie voor het vak combineert met de ambitie om commerciële activiteiten te ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Nineyards Law krijg jij de mogelijkheid om op hoog niveau maar in een collegiale en inspirerende werkomgeving de M&A praktijk verder te ontwikkelen. De rol houdt een mix van M&A en private equity werk in. De positie biedt meer diversiteit aan werk en een grotere verantwoordelijkheid in transacties dan gebruikelijk in een top-tier omgeving. Daarbij zal opleiding en ondersteuning worden geboden door ervaren partners.

Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie, mail jouw CV en korte motivatiebrief dan naar: eggojan.rietema@nineyardslaw.com

Medewerker / (gevorderde) stagiair Litigation

In verband met de groei van de Litigation praktijk zijn wij op zoek naar een (gevorderde) advocaat- stagiaire of een beginnend medewerker.

Ben jij die gedreven advocaat, die passie voor het vak combineert met de ambitie om commerciële activiteiten te ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Nineyards Law krijg jij de mogelijkheid om te adviseren over en procederen in (internationale) commerciële geschillen op diverse rechtsgebieden, zoals het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht (bestuurdersaansprakelijkheid) en huur -en bouwrecht. Je krijgt daarbij een meer zelfstandige en verantwoordelijke positie dan gebruikelijk is bij internationale kantoren. Vanzelfsprekend zal eveneens opleiding en ondersteuning worden geboden door ervaren partners.

Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie, mail jouw CV en korte motivatiebrief dan naar: eggojan.rietema@nineyardslaw.com

Medewerker / (gevorderde) stagiair Arbeidsrecht

In verband met de groei van de Arbeidsrechtpraktijk zijn wij op zoek naar een (gevorderde) advocaat- stagiaire of een beginnend medewerker.

Ben jij die gedreven advocaat, die passie voor het vak combineert met de ambitie om commerciële activiteiten te ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Nineyards Law krijg jij de mogelijkheid om te werken in zowel het klassieke als het corporate arbeidsrecht. Wij zijn trots op onze cliënten die bestaan uit zowel nationale als internationale ondernemingen en particulieren. Als advocaat-stagiaire/medewerker krijg je bij ons een meer zelfstandige en verantwoordelijke positie dan gebruikelijk is bij internationale kantoren. Vanzelfsprekend zal eveneens opleiding en ondersteuning worden geboden door ervaren partners.

Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie, mail jouw CV en korte motivatiebrief dan naar: eggojan.rietema@nineyardslaw.com

Student Stagiaire

Over de positie

Nineyards Law is een full service kantoor dat in 2015 is opgericht door partners van vooraanstaande internationale advocatenkantoren. Nineyards Law richt zich op de dienstverlening aan ondernemingen (profit en non-profit), met een bijzondere aandacht voor ondernemingsrecht, handelsrecht, waaronder intellectuele eigendom en ICT-recht, media- en entertainmentrecht, contractenrecht, arbeidsrecht en procesrecht. Nineyards Law biedt derde- en vierdejaars studenten gedurende het gehele jaar de mogelijkheid om zes weken stage te lopen op een of meerdere van de hierboven genoemde secties. Tijdens deze studentstage loop je mee in de praktijk van onze advocaten.

Over jou

Om succesvol te zijn in deze rol:

• Ben jij een derde- en vierdejaars student WO Rechten;
• Ben je communicatief; en
• Heb je een "can do" mentaliteit.

Propositie 

• De gelegenheid kennis te nemen van het werken op een jong en ambitieus advocaten- en notariskantoor;
• De kans om te werken naast ervaren partners;
• Een collegiale en inspirerende werkomgeving.

Hoe te solliciteren
Ben je geïnteresseerd in een studentstage bij Nineyards Law, stuur dan per e-mail een korte motivatiebrief, je CV en een actuele cijferlijst aan Marijke Molenaar, marijke.molenaar@nineyardslaw.com en geef daarbij tevens aan voor welke periode je beschikbaar bent.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Door onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom ons kantoor