Kantoor Algemeen

Nineyards Law is in 2015 opgericht door partners van vooraanstaande internationale advocatenkantoren. Het bundelen van de krachten zorgt voor een ruime ervaring en diepgaande kennis waardoor wij van grote toegevoegde waarde zijn voor onze cliënten. Wij richten ons op de dienstverlening aan ondernemingen (profit en non-profit) in vrijwel elke sector, met een bijzondere aandacht voor ondernemingsrecht, contractenrecht, arbeidsrecht, procesrecht en handelsrecht, waaronder intellectuele eigendom, technologie, en media- en entertainmentrecht.

Ons kantoor kenmerkt zich door het leveren van hoge kwaliteit, tegen eerlijke tarieven én in een informele werksfeer. Korte en transparante lijnen vinden wij belangrijk. We staan altijd open voor een inspirerende nieuwe collega die zowel op juridisch als menselijk vlak een mooie aanvulling is voor ons team. 

Medewerker/ (gevorderde) stagiair Corporate/M&A

In verband met de groei van de Corporate/ M&A praktijk zijn wij op zoek naar een (gevorderde) advocaat- stagiaire of een beginnend medewerker.

Ben jij die gedreven advocaat, die passie voor het vak combineert met de ambitie om commerciële activiteiten te ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Nineyards Law krijg jij de mogelijkheid om op hoog niveau maar in een collegiale en inspirerende werkomgeving de M&A praktijk verder te ontwikkelen. De rol houdt een mix van M&A en private equity werk in. De positie biedt meer diversiteit aan werk en een grotere verantwoordelijkheid in transacties dan gebruikelijk in een top-tier omgeving. Daarbij zal opleiding en ondersteuning worden geboden door ervaren partners.

Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie, mail jouw CV en korte motivatiebrief dan naar: eggojan.rietema@nineyardslaw.com

Medewerker / (gevorderde) stagiair Litigation

In verband met de groei van de Litigation praktijk zijn wij op zoek naar een (gevorderde) advocaat- stagiaire of een beginnend medewerker.

Ben jij die gedreven advocaat, die passie voor het vak combineert met de ambitie om commerciële activiteiten te ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Nineyards Law krijg jij de mogelijkheid om te adviseren over en procederen in (internationale) commerciële geschillen op diverse rechtsgebieden, zoals het contractenrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht (bestuurdersaansprakelijkheid) en huur -en bouwrecht. Je krijgt daarbij een meer zelfstandige en verantwoordelijke positie dan gebruikelijk is bij internationale kantoren. Vanzelfsprekend zal eveneens opleiding en ondersteuning worden geboden door ervaren partners.

Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie, mail jouw CV en korte motivatiebrief dan naar: eggojan.rietema@nineyardslaw.com

Medewerker / (gevorderde) stagiair Arbeidsrecht

In verband met de groei van de Arbeidsrechtpraktijk zijn wij op zoek naar een (gevorderde) advocaat- stagiaire of een beginnend medewerker.

Ben jij die gedreven advocaat, die passie voor het vak combineert met de ambitie om commerciële activiteiten te ontwikkelen, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Bij Nineyards Law krijg jij de mogelijkheid om te werken in zowel het klassieke als het corporate arbeidsrecht. Wij zijn trots op onze cliënten die bestaan uit zowel nationale als internationale ondernemingen en particulieren. Als advocaat-stagiaire/medewerker krijg je bij ons een meer zelfstandige en verantwoordelijke positie dan gebruikelijk is bij internationale kantoren. Vanzelfsprekend zal eveneens opleiding en ondersteuning worden geboden door ervaren partners.

Geïnteresseerd?
Als je geïnteresseerd bent in deze functie, mail jouw CV en korte motivatiebrief dan naar: eggojan.rietema@nineyardslaw.com

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief

Door onze nieuwsbrief blijft u op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom ons kantoor